Ga direct naar de inhoud.

Petra Beishuizen Mediator & Coach

Petra Beishuizen, grondlegger van de Holistic Practice HUB Nederland

Petra Beishuizen is advocaat, mediator (vFAS/MfN) en partner bij Delissen Martens te Den Haag. Zij is daarnaast werkzaam als docente voor de beroepsopleiding van advocaten, geaccrediteerd Intervisie-begeleider en geschoold in NLP, Hellinger en systemisch werk. Petra geeft gastcollege Mediation aan de VU-universiteit in Amsterdam. Ten slotte coacht Petra vastgelopen professionals in hun loopbaancarriere. Zij geeft intervisie aan ondernemers (RvT), rechters en advocaten. Ook medisch specialisten (IFMS) en maatschappen passen binnen het werkterrein van Petra.

Petra volgde spirituele opleidingen aan het Arthur Findlay College te Stansted op het gebied van mediumschap, spiritual healing en meditatie.
Zij is lid van de afdeling mediation van het NIP, fellow bij de IAFL (internationale Academy of Family Lawyers) en lid van de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP)/IACP.

Als mediator en coach hanteert zij een holistische integrale aanpak. Vier elementen zijn van belang: de ratio, het lichaam, de emoties en het zielepad. Dat alles gemeten binnen de context van werk, gezin en overige sociale contacten. Binnen dit spectrum zoeken we verbindingen.

Zij publiceert regelmatig over haar visie, treedt op voor radio en televisie en op symposia door heel Nederland. Haar mediations strekken zich van Bangkok tot Den Haag.

Petra is grondlegger van de Holistic Practice HUB, oprichter en hoofddocent van de opleiding Holistic Practice Lawyer/Practitioner.