Ga direct naar de inhoud.

Coaching bij scheiding

Scheiden is een life event

In een scheiding voelt het alsof je van je voetstuk geslagen wordt wanneer je partner op een dag zegt dat hij/zij niet langer met jou kan leven onder één dak. Aan de andere kant voelt degene die het nest verlaat vaak al langere tijd een breuk. De mate van communicatie en begrip voor elkaars situatie bepaalt in grote mate het verloop van het scheidingsproces. 

Petra Beishuizen is al jarenlang werkzaam als scheidingsadvocate en mediator. Ze kijkt breder dan het juridische geschil aangaande de echtscheiding. Met haar ervaring en expertise op het gebied van scheidingen kan ze je begeleiden in een traject ter voorbereiding op de scheiding of tijdens het scheidingsproces. 

Sterk zijn en 'over de schutting heen kunnen kijken' helpen bij het nemen van de juiste beslissingen in dit proces, dat vaak een volledige ommekeer in je leven betekent. Het is bovendien een proces dat je meestal maar één keer doorleeft. 

'You can make the change' is een veel gezegd adagium. De kern is dat jij zelf altijd een keuze hebt hoe je met bepaalde omstandigheden om gaat, in welke moeilijke situatie je ook verkeert.

Petra Beishuizen neemt je mee als gids door de juridische, emotionele, praktische en gevoelsjungle. Je kunt haar inhuren als scheidingscoach. 

Wil je Petra als advocaat of mediator inschakelen, dan gelden andere tarieven (op aanvraag en in samenspraak met jou).