Ga direct naar de inhoud.

Meditatie voor professionals

In het drukke bestaan van de moderne professional is het makkelijk om te vergeten tijd voor zichzelf te maken. Toch is het belangrijk om alle prikkels en negatieve energie aan het einde van de dag af te voeren. Om je zodoende goed te wapenen tegen het teveel aan vibes van anderen. Terug naar de stilte is wat de oermens al sinds jaar en dag doet. In de 21e eeuw lijken we dit te vergeten in de waan van de dag.

We hebben verschillende groepen die met elkaar mediteren, oefenen met het terugbrengen van je ademhaling en het leren spiegelen van jouw rust naar de ander. In de stilte van het water vind je rust die vaak wordt overgenomen door je omgeving. Vice versa is het goed om je ervan bewust te zijn dat ook jij - zonder dat je er erg in hebt - de energie van anderen kunt oppikken. 

In de meditatie oefenen we bewust met dit instrument. Daarnaast helpt meditatie bij het focussen. De meeste goede ideëen worden geboren onder de douche of tijdens een wandeling in het bos. Meditatie is ook zo'n moment van stilte en ontspanning.

Ben je (g)een professional?

Allen zijn welkom in de meditatie HUB.

Datum 
iedere 2e woensdag van de maand 18.30 - 19.30 uur
Locatie 
Sportlaan 40, Den Haag
Kosten 
5 euro per keer 

Neem mee
Een kaars en een handdoek om op te zitten/liggen