Ga direct naar de inhoud.

Delissen Martens

Delissen Martens is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Bij Delissen Martens willen we juristen van de 21steeeuw zijn. Dat doen we met onze Holistic Practice Hub. In deze movement gaan we op een hele nieuwe manier met conflicten om door interdisciplinair samen te werken. We richten ons op het vinden van oplossingen voor alle betrokkenen. Zonder rechter, met respect voor elkaar en focus op het geheel..

Waarom holistische benadering?

Met denken in termen van winnen of verliezen, goed of fout bereik je meestal geen blijvende oplossing. De juridische weg is maar een deel van het conflict. De holistische benadering streeft er juist naar om het probleem als geheel te beschouwen, rekening houdend met de geest, het lichaam, de ziel en het hart.

Het moet echt anders! Hoe? In de Hub natuurlijk!

De HUB is een plek waar groene advocaten en professionals met elkaar samenwerken. Het is ook een plek waar rechtszoekenden hulp vinden en elkaar ontmoeten. Bij Delissen Martens geloven we niet in één weg: onze voorkeur gaat uit naar de groene aanpak, dat wil zeggen het oplossen van een conflict via een gesprek, overleg en met begrip voor de relationele kant van de zaak. Soms is de rode aanpak onvermijdelijk, in dat geval gaan we wel naar de rechter. De grondhouding blijft echter altijd positief. De HUB is een onderdeel van Delissen Martens. 

Particulieren en Ondernemers

De dienstverlening van Delissen Martens is toegankelijk, pragmatisch en karakteriseert zich door voortdurende betrokkenheid. Wij adviseren, onderhandelen en procederen. Particulieren en ondernemers kunnen bij de HUB van Delissen Martens ook terecht indien zij een rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten, maar gebruik willen maken van een voorkeursadvocaat.